2020 Yılının En İyi SUV Modelleri

Bu makalemizde sizlerle birlikte 2020 yılının en iyi SUV modelleri ile alakalı olarak dünya genelinden bir inceleme yapma yoluna gideceğiz. Geniş otomobil konsepti artık günümüzün en olmazsa olmaz seçeneklerinden birisi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Birkaç senelik dilim içerisinde baktığımız zaman bilhassa SUV, gündemi ciddi anlamda meşgul eden yeni tasarımlar ile de dikkatleri çekiyor.

Yerli otomobilimiz TOGG için de ilk etapta benimsenmiş olan tasarım segmenti SUV olarak dikkatleri çekiyor. Dolayısı ile dünyanın kabul ettiği bir trende ayak uydurduk demek yanlış olmaz. Şimdi sizlere hali hazırda piyasada ki en iyi SUV otomobil modelleri ile alakalı 2020 incelemesi yapma yoluna gideceğiz.

Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce, dünya genelinde ürettiği muazzam tasarım ve özelliklere sahip araçlar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kırmızı rengin en çok yakıştığı SUV modellerinden birisi olan Cullinan, fiyatı ile de bu anlamda dudakları uçuklatıyor demek yanlış olmaz. Sınırlı sayıda Türkiye pazarına da girmiş olan bir otomobilden bahsediyoruz. V12 motor ve 563 beygir güç üretimi bu anlamda aracın sınırlarını net şekilde bizlere anlatıyor diyebiliriz.

Rolls-Royce Cullinan

Range Rover Evoque

Range Rover, SUV sınıfında Türkiye pazarında da en çok tercih edilen markalardan birisi olarak adından söz ettiriyor demek yanlış olmaz sanırım. Evoque modeli, özellikle birkaç senelik dilim içerisinde birçok yeni alternatifi sizlere sunuyor. Nitekim bu anlamda 2020 yılının en tarz ve konsepti en iyi otomobillerinden birisinden bahsediyoruz. Dolayısı ile ön planda tutulması gerekiyor.

Range Rover Evoque

Aston Martin DBX

Yine tasarımı ile fark yaratan ve bununla birlikte kıvrımlı hatları herkesi kendisine hayran bırakan SUV modeli daha sizlerle. Aston Martin, omurgalı sedan arabaları ile tanıdığımız bir marka ancak artık SUV sektöründe de fark yaratıyor. V8 motoru ile birlikte bizlerin karşısına çıkan otomobilde 4.0 litre turbo beslemeli tam anlamı ile bir performans canavarı motor yer alıyor. Kısacası listemizin adından söz ettirecek en kapsamlı araçlarından.

Aston Martin DBX

Audi Q8

Audi markası, yıllar yılı SUV konusunda geliştirdiği farklı konseptteki otomobiller ile adından söz ettiriyor. 2020 model Audi Q8, sınırları aşan tasarımı ve performansı ile birlikte en iyi SUV modelleri içerisinde listemizde yer alıyor. 4 çeker bir otomobil olarak dikkatleri çeken otomobilimiz, en büyük hacimli SUV modelleri içerisinde kendisini net bir şekilde gösteriyor demek yanlış olmaz sanırım. Alternatifleriniz arasına eklemeniz uygun olacak.

Audi Q8

Volvo XC40

Dünyanın en sağlam otomobil markası dediğimiz zaman akla ilk gelen marka hangisi desek sanırım herkes Volvo diyecektir. Otomobillerinde zaman içerisinde sağlamlık kadar tasarıma da önem veren Volvo, geliştirdiği özel otomobil teknolojileri ile birlikte araçlarını benzersiz bir hale büründürüyor. SUV sınıfında XC40 modeli ile birlikte tüm dünya genelinde adından söz ettiren bir marka olmayı da başardı. Bu neden dolayısı ile listemizin son sırasında Volvo XC40 yer alıyor. 8 kademeli tam otomatik şanzımanı, 1,5 litrelik motoru ve elektrik alternatifli motoru bu anlamda alternatiflerinin çok üzerinde.

Volvo XC40


Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?