2021 Renault Captur İncelemesi, Özellikleri ve Fiyatı

Bugün ki makalemizde uzun süredir reklamları karşımıza çıkan 2021 Renault Captur incelemesi, özellikleri ve fiyatı üzerine konuşacağız. Fransız otomobil devi, özellikle 2016 yılından beridir Megane ile başlattığı tasarım yeniliği süreçlerine tüm hızı ile devam ediyor. Sırası ile Clio modelini de değiştiren marka, şimdilerde Captur modelinin de makyajlı kasasını tanıttı.

B-SUV sınıfı için gerçek manada ilgi çekici bir otomobil olarak dikkat çeken Renault Captur, turuncu lansman rengi ile birlikte tıpkı Renault Clio 5 modelinde de olduğu gibi ideal seçenekleri bizlere sunacak.

Yenilenen Tasarım, C Farlar, Ultra Akıllı İç Dizayn

Renault, yeni otomobillerinin tamamında öncelikle farklı konsept renkleri benimsedi. Turuncu, turkuaz ya da bu gibi birçok farklı alternatif renk uygulamasını Renault Captur modeli için de sorunsuz bir şekilde uyguladı ve lansman rengi turuncu oldu.

Bununla birlikte yeni nesil Renault markasına has C dizayn far teknolojisi de araca ayrı bir asalet katıyor. Bununla birlikte özel üretim çelik jantlar ve aracın yerden biraz daha yükseltilmesi de konseptini bizlere kesin bir şekilde kanıtlıyor.

Aracın içerisinde kullanabileceğiniz dikey normlarda 10 inç dokunmatik ve ultra akıllı ekran yeni nesil otomobillerde ciddi manada fark yaratıyor. Bununla birlikte aracın içerisinde de araç ile aynı renk turuncu dokunuşlar, görselliğin en zirve noktası.

Bununla birlikte aracın iç kısmında kullanılan birinci kalite döşemeler ve koltuk konforu inanılmaz. Ayrıca dilerseniz bu otomobilde panoramik cam tavan seçeneği de kendini gösteriyor.

Dizel ve Benzinli Motor Seçenekleri Yine Ön Planda

Renault Captur, hem benzinli hem de dizel motorda yakıt ekonomisi konusunda ciddi anlamda iddialı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Araçta aynı zamanda kullanılan otomatik şanzıman da yine sizlere sunulan yenilikçi ve bir o kadar da konforlu seçeneklerden birisi.

Düşük hacimli ancak yüksek tork ve beygir gücü yüklenmiş olan bu motorlarda herhangi bir performans sorunu yaşamayacaksınız. Özellikle dizel motor olmasına rağmen sınıfının en sessiz motorlarından birisi geliştiren Renault, bu anlamda diğer rakiplerine de ciddi anlamda fark atıyor. B-SUV sınıfı için geliştirilen son dönemlerin en mükemmel otomobillerinden de birisi durumunda.

2021 Renault Captur Fiyatları

Renault markasının klasik paket modelleri olan Joy, Touch ve Icon paketler bu otomobiller için de kendisini gösteriyor. 212,000 TL’den başlayan fiyatlar ve ekstra özellik seçenekleri ile bu mükemmel otomobili showroomlardan an itibari ile alma şansına sahip oluyorsunuz.


Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?