2021 Honda Civic İncelemesi, Resimleri ve Özellikleri

Bu makalemizde sizlerle birlikte 2021 Honda Civid incelemesi, resimleri ve özellikleri üzerine birkaç detay inceleyeceğiz. Ülkemizin ve hatta dünyanın en çok tercih edilen otomobil modellerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Çok uzun bir süredir tasarımını değiştirmeyen marka, 2021 yılına yepyeni bir dizayn ile geliyor.

Daha sade ancak daha kapsamlı bir tasarıma geçiş yapan Honda, motor seçenekleri anlamında da iç konsept anlamında da değişime giderek aslında insanların ciddi manada ilgisini çekmeyi başardı demek yanlış olmaz. Şimdi otomobile hep birlikte daha yakından bakış atacağız.

İç Konseptte Genişlik, Konfor ve Akıllı Esintiler

Öncelikle şuan ki konseptinde karmaşık ancak derin bir iç konsepti benimseyen Honda, biraz daha genele hitap etmek için daha erişilebilir, gözlenebilir ve her açısı ile kontrol altında tutulabilen bir konsept geliştirdi.

Deri koltuk döşemeleri ve yeni nesil Android altyapısına sahip 10 inç dokunmatik double teyp teknolojisi ile birlikte önceki modelini aratmayacak. Üstelik en full modelinde araç, akıllı ekrandan size kendisini her şekilde anlatabilecek.

Klasik direksiyon konseptinden biraz daha monolog tasarıma geçiş söz konusu. Aynı zamanda dijital gösterge panelinden biraz daha klasik panele dönüş söz konusu olacak gibi görünüyor.

Daha Alışıldık, Daha Kıvrımlı ve Modern Tasarım

Honda markası, Civic modelinde özellikle son 5 – 6 senelik kullandığı kasası UZAY KASA olarak geçmektedir. Çok alışılmış dışı ve aslında sedan araçlara göre dar bagaj hacmi nedeni ile çok fazla eleştirilen bir kasa tipi olsa da Japon motor kalitesi kendisini gösterdi.

Ancak yeni tasarımında daha alışılmış ve bagaj hacmini doruk noktalara çıkaran bir tasarım bizleri bekliyor. Renault Clio 5 ve diğer SUV modellerinin çok tutan rengi turuncu. 2022 Honda Civic lansman rengi olarak da yine turuncu renk dokunuşları karşımıza çıkıyor.,

205, 55, 16 jant kapsamına da merhaba diyen şirket, özellikle en full modelinde yine alışılmış dışı koyu renk jantlara eğilim gösteriyor. bu anlamda da gerçek manada farkını ortaya koyuyor.

2021, 2022 Honda Civid motor seçenekleri ile alakalı olarak henüz gündeme gelen seçenekler söz konusu değil. Ancak aldığımız haberlere göre değişen kapsamlar nedeni ile yine 1,0 litre ya da 1,2 litre kapsamlarında benzinli motor seçeneğine bir emsal eklemeyi planlıyorlar.

Bununla birlikte bu motorların yine alışılmış dışı yüksek tork ve beygir güçlerini bizlere sunacağını düşünüyoruz. Otomobil ile alakalı haberler geldikçe sitemiz içerisinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 


Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?