2021 Model Dacia Sandero Stepway İncelemesi ve Resimleri

Bugün ki makalemizde geçtiğimiz günlerde tanıtılan 2021 Dacia Sandero Stepway incelemesi ve resimleri üzerinde inceleme yapacağız. Renault şirketinin yan markalarından birisi olan ve özellikle Türkiye pazarında çok büyük bir kitleye sahip olan Dacia, yenilenen otomobillerinde Renault modellerinde olduğu gibi büyük bir değişim gösteriyor.

Türkiye’de en çok tercih edilen Dacia modeli olan Sandero Stepway, daha coşkulu bir renk ve daha kompakt bir iç dizayn ile birlikte insanları kendisine hayran bırakacak. Renault markasının rakibi yine ülkemiz pazarında kendisi olacak gibi görünüyor.

Daha Kıvrımlı ve Daha Modern Dış Tasarım

Marka öncelikle yeniliğe dış tasarımından başladı. Lansman rengi olarak Clio 5 modelinin çok tutulan rengi olan turuncu tercih edildi. Önceki modellerde ki kaba hatları, yerini çok daha kıvrımlı ve yeni nesil çizgilere bıraktı.

Çelik jant modelinde de Renault konseptini belirleyen 2021 Sandero Stepway, aynı zamanda tavan çıtaları ile birlikte tam bir SUV görüntüsünü bizlere sunuyor.

Y Konsept Farlar ve Daha Geniş Bagaj Hacmi

Renault, en büyük yeniliklerini farları ile yapmıştı. Şimdi Y konsepti ile birlikte Dacia modelleri için yeni bir far konsepti belirlemiş gibi görünüyor. Öyle ki araca çok farklı bir hava kattığını söylemek yanlış olmaz sanıyorum.

Araca arkadan baktığımızda bagaj konseptinde yeni nesil Citroen C3 benzerliği dikkat çekiyor. Bagaj hacmindeki kısmi büyüme de aracın en çok fark yaratan seçeneklerinden bir diğeri demek gerekiyor.

Daha Modern, Daha Akıllı ve Daha Konforlu İç Konsept

Bugün insanlar ile Dacia modelleri ile alakalı olarak konuştuğunuzda önemli bir kısmının “KONFOR SIFIR” dediğini duyabilirsiniz. Marka, bu sorunu da ortadan kaldırmak için genel kaliteyi ciddi manada arttırarak çıtayı oldukça yükseklere koymuş gibi görünüyor.

Öncelikle aracın iç konsepti teknoloji ile tam uyumlu olarak tasarlandı. Özelleştirilebilir havalandırma panelleri ile birlikte 8 inç boyutunda ki navigasyon ekranı sizi özel hissettirecek. Direksiyon simidindeki işlevsellik tuşlarının genel dağılımı da muazzam görünüyor.

Dijital klima panelini incelediğimizde Renault üretimi arabalardan esintiler görüyoruz. Döşeme kalitelerinin de ciddi anlamda değiştiği ve gelişimi hissettirdiği aşikar. Her şey elinizin altında olacak ve gerçekten modernizasyon çalışmalarını her yönü ile inceleme şansına sahip olabileceksiniz.

Genel hatları ile otomobil, 2021 yılının Türkiye pazarında ki en iddialı otomobillerinden birisi olacak ve insanlar için önemli bir alternatif olarak dikkat çekecek. Yakında daha yeni modelleri hep birlikte analiz etme yoluna gideceğiz.


Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?