2021 Yılında Yeni Çıkacak Otomobiller

Bugün ki makalemizde hep birlikte 2021 yılında yeni çıkacak otomobiller listesi üzerinde görseller ile önemli bir inceleme yapacağız. Kısa süre içerisinde otomobil tutkunlarının en çok ziyaret ettiği sitelerden birisi olduğumuzdan dolayı artık dünya genelinden en önemli haberleri sizler için derleme yoluna gidiyoruz demek yanlış olmaz.

2021 yılı, birçok otomobil üreticisi için yenilenme yılı olacak ve birçok marka, bizleri şaşırtacak yeni modellerini asfalt üzerine indirecek. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan hemen inceleme yapalım.

Audi Q1 2021

Audi markasının daha önce B-Hatchback sınıfı için otomobil ürettiğini görmüştük. Ancak Hyundai i20 boyutlarına erişecek kadar küçük bir otomobil sunduğunu görmemiştik. 2021 yılında Audi Q1 modeli ile birlikte bunu net bir şekilde göreceğiz. Birçok marka gibi yine lansman rengi turuncu olacak. 1.0 litre turbo benzinli motor ise yine bir diğer önemli yenilik.

Kia K5 2021

Kia, özellikle kısa zaman içerisinde yaşadığı değişim ile birlikte ciddi manada fark yaratıyor. C-Sedan sınıfı için ultra geniş ve teknolojik bir otomobil olarak 2021 yılında Kia K5 modeli bizlerle birlikte olacak. Ayrıca 1.6 litrelik motoru ile 180 beygir güç ve 264 Nm tork üretecek olan otomobil, 8 ileri DCT yani çift kavramalı vitese sahip olacak. Tam bir performans canavarı. Mustang tarzı çizgileri ise hayranlık uyandırıcı.

Nissan Ariya 2021

Elektrikli otomobil dünyasına hızlı bir giriş yapmak isteyen marka, 2021 yılında Nissan Ariya modelini bizlere sunacak. %100 elektrikli olacak olan bu otomobilin çizgileri ise tam bir uzay çağı arabası olduğunu anımsatıyor. Yapılan testlerde 0’dan 100 km/s hıza sadece 7.5 saniyede ulaşıyor. Üzerinde yer alan güçlü batarya sayesinde tek şarjla 480 kilometre katedebildiği açıklandı. Tesla için en ciddi rakip olacak.

Range Rover 2021

SUV sınıfında sağlam bir otomobil almak istiyorsanız Range Rover markasının bu anlamda en güvenilir seçeneklerden birisi olduğunu mutlaka duymuşsunuzdur. 2021 yılında yenilenen kasa tasarımı ve değişen motor seçenekleri ile harika bir otomobil gelecek. 5. jenerasyon olacak olan Range Rover, 2012’den bu yana üretilen versiyonda da olduğu gibi 5 litreye kadar ulaşan büyük motor hacimlerine sahip olacak. Yakıt tüketimi anlamında da ciddi bir fark bekleniyor.

Fiat Egea 2021 Makyajlı Kasa

Avrupa’da Fiat Tipo ismi ile bilinse de ülkemiz genelinde fiyatı nedeni ile de en çok satan Fiat Egea, 2021 yılında makyajlı kasası ile karşımıza çıkıyor. Direksiyon ve araç panjurundaki logo konsepti değişiyor. Bununla birlikte aracın hatlarında da biraz daha sportif dokunuşlar yapılıyor. İç döşemelerde konfor biraz daha ön plana çıkıyor. Motor seçeneklerinde herhangi bir fark olmayacak. Sadece aileye 1.0 turbo beslemeli benzinli motor eklenecek. Araç içerisinde kullanılan direksiyon simidi ve dokunmatik double teyp modeli de değişime uğruyor.


Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?