2020 En Ucuz Sıfır Araba Modelleri ve Fiyatları

Bu yazımızda merak edilen konulardan birisi olan 2020 en ucuz sıfır araba modelleri ve fiyatları ile alakalı olarak bir liste yapacağız sizlere. Sıfır model otomobiller konusunda özellikle son birkaç sene içerisinde ciddi bir eğilim söz konusu. Taşıt kredilerinde meydana gelen indirimler ya da devletin ÖTV indirimleri ile alakalı fiyat politikası sıfır otomobilleri çok daha cazip kılıyor. Şimdi elimizden geldiğince bu kapsamlı seçenekleri sizlere sunacağız. 2020 yılının en ucuz sıfır otomobil modelleri listesi sitemiz içerisinde sizlerle birlikte olacak. Lafı fazla uzatmadan listemizde ki detaylara eğilim gösterelim ve fikir edinelim.

Dacia Sandero 1.0 Sce Ambiance Manuel (85,900 TL)

Renault yan markası olarak bilinen ve tüm modellerinde yine kaliteli Renault motoru taşıyan Dacia markasının en ilgi çeken ürünlerinden. Dacia Sandero, 1.0 litre motoru ile birlikte en boş paketi sizlere 85,900 TL fiyat etiketi ile sunma yoluna gidiyor. 1000CC motor hacmi ve bununla birlikte benzinli motoru ile an itibari ile ülkemiz sınırlarında satılan en ucuz otomobil modeli olarak dikkatleri çekiyor.

Dacia Sandero

Fiat Panda Urban 1.2 69 HP (86,900 TL)

Fiat markasının son dönemlerde özellikle bayanlar tarafından en çok ilgi gören araba modeli Fiat Panda. Yerli üretim otomobiller olması nedeni ile fiyat anlamında zaten en ilgi çekici seçeneklerden birisi olarak dikkat çekiyor. 4242 CC ve 69 beygir gücündeki 1,2 litre hacimli benzinli motoru sayesinde şehiriçi performansı açısından da en ideal araçlardan birisi. Boş pakette olsa 2020 yılında alınabilecek en ucuz araba modelleri içerisinde yer alıyor diyebiliriz.

Fiat Panda

Renault Symbol Joy 0.9 TCe 90 bg (88,650 TL)

Renault markası da Fiat markasının olduğu gibi Türkiye üretimi araba modelleri ile daha uygun fiyat seçeneklerini bizlere sunuyor. Renault markasının en ucuz araba modeli olan Symbol, 2020 yılının en ucuz otomobil modelleri arasında yer alıyor. 0,9 litre motor hacmi ve 90 beygir güç üretimi sayesinde aslında düşük litre motora çok iyi bir beygir performansı veriyor. Tabi ki yine aracın en boş modeli olduğunu da başta söylemek gerekiyor. Sedan bir araç modeli ve bu anlamda yine en çok tercih edilenler arasında yerini almayı başarıyor.

Renault Symbol

Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP (89,450 TL)

Özellikle hurda teşviki kapsamında Türkiye’nin en çok satan otomobili olan Fiat Egea, bu teşvikin kalkması ile birlikte pahalı hale geldi. Bu da gayet normal. Segmentinin en ideal araçlarından birisi. 1.4 benzinli motoru ve 95 beygir güç üretimi ile birlikte tam anlamı ile mükemmel bir seçenek. Ülkemizde artık rakam anlamında ciddi anlamda çoğalan bir Egea furyası söz konusu. Nitekim artık en ucuz otomobil değil. Ancak yine de her ne olursa olsun ön planda tutulması gereken alternatifler arasında yer alıyor.

Fiat Egea

Hyundai i10 1.0 Jump (90,000 TL)

Hyundai markası özellikle belli başlı modelleri ile birlikte ülkemizde en çok ilgi gören otomobillerden birisi oldu. Küçük hatchback sınıfı modeli i10 ile birlikte en ucuz fiyatlı sıfır otomobiller listesinin 2020 ayağında 5 numarada yer alıyor. 1,0 litre motor hacmi ve 65 beygir güç üretimi sayesinde aslında özellikle bayanlar için son derece ideal seçeneklerden birisidir. Dolayısı ile yine sıfır otomobil almak isteyenler için öncelikli olarak tutulabilir.

Hyundai i10


Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?