2020 Peugeot Rifter İncelemesi, Özellikleri ve Fiyat Listesi

Bugün ki makalemizde sizlerle 2020 Peugeot Rifter incelemesi, özellikleri ve fiyat listesi ile alakalı olarak bilgiler sunmak istiyoruz. Türkiye genelinde birkaç senelik dilim içerisinde ticari araçlar konusunda birçok farklı alternatif kendisini gösteriyor. Peugeot, özellikle son dönemde ürettiği araçlar ile birlikte dünya otomobil piyasasında ciddi manada kendisine yer buluyor. Hafif ticari araçlar içerisinde Peugeot Rifter, efsane olan Partner ve Bipper yerini alacak. Bu araç, teknolojileri ile adından söz ettirecek ve farklı yakıt alternatifleri ile de fark yaratacak.

Peugeot Rifter

2020 Peugeot Rifter Özellikleri

Peugeot, binek otomobillerde yakaladığı başarıyı ciddi manada ticari aracına da yansıtmış gibi görünüyor. Araç boyutlarında ciddi manada bir büyüme söz konusu olduğu gibi tasarımsal anlamda da mükemmel seçenekler ön plana çıkıyor demek yanlış olmaz sanıyorum bu anlamda.

Aracın göğüs tasarımı tamamen yenilendi ve bununla birlikte binek otomobillerin tasarımına da benzetildi diyebiliriz. Bununla birlikte otomatik vites seçeneği ve birinci kalite konforlu koltukları ile birlikte ticari araç deneyimini farklı bir noktaya ulaştırıyor. Peugeot i-Cockpit, bu anlamda sizlerin her şekilde ilgisini çekecek birinci kalite bir deneyim sunacak.

Peugeot Rifter i-Cockpit

EAT 8 otomatik şanzıman bu anlamda sınırları ciddi manada aşacak. Bununla birlikte 7 inçlik Android altyapısına sahip dokunmatik ekranı ile de aracınızın birçok noktasını yönetebileceksiniz. Anahtarsız çalıştırma özelliği de bu anlamda ticari araçlarda pek de alışık olmadığımız bir diğer alternatifi bizlere sunuyor. Peugeot Mirror Screen, ayrıca Apple CarPlay uyumlu olması nedeni ile de fark yaratıyor.

Modüler yükleme alanları ve düzenlenebilir koltuk tasarımları sayesinde sınıfüstü bir ticari araç modeli olduğunu da yine net olarak söyleyebiliriz. Peugeot Rifter’ın katlanabilen ön yolcu koltuğu* ve 1/3* – 2/3* ya da ayrı katlanabilen 3 arka koltuk* sayesinde 2,7 metreye kadar yükleme uzunluğu ve 3.500 litreye kadar yükleme alanı sağlıyor.

Peugeot Rifter Depolama

Araç içerisinde ayrıca mükemmel ötesi bir sunroof tasarımı dikkatleri çekiyor. Bir ticari araç düşünün ki iç konforu tamamen binek otomobiller ile aynı. Dokunmatik ekranı olsun, otomatik şanzımanı ve kokpit tasarımı olsun her anlamda sizlere binek otomobil teknolojilerini sunuyor. Bu anlamda araç, dünya genelinde satış rakamları ile daha şimdiden dikkat çekici bir hale geldi diyebiliriz.

Aynı zamanda Rifter içerisinde arka koltukların da birbirinden bağımsız yönetilebiliyor olması aracı ayrıca cazip kılan diğer özellikler olarak ön plana çıkarıyor. Özellikle Citroen markasının otomobillerinde kullandığı bu olayı Peugeot gibi bir markanın da benimsemiş olması ayrıca başarılı sonuçlar doğuruyor diyebiliriz.

2020 Peugeot Rifter Fiyat Listesi

Peugeot Rifter, farklı paket seçenekleri ve fiyat imkanları ile sizlere sunuluyor. Dizel motor seçeneğinden farklı alternatif sunmayan marka, özellikle GT-Line paketi ile sizlere tam anlamı ile mükemmel bir deneyimi sunuyor. Fiyat listesini incelediğimizde ise 129,500 TL’den 175,000 TL’ye kadar uzanan bir fiyat listesi skalası görüyoruz. Fiyat listesini aşağıdan detayları ile inceleyebilirsiniz.

2020 Peugeot Rifter Fiyat Listesi


Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?