2014 Mercedes C 250 Coupe – 1.8 Turbo Benzinli Otomatik

Bugün ki araba ilanımızda sizlerle birlikte 2014 Mercedes C 250 Coupe – 1.8 turbo benzinli otomatik araç modeline yakından bakacağız. Mercedes markasının tek kapılı muazzam spor görünüme sahip ilgi gören bir modelinden bahsediyoruz. 2014 model yani genç bir otomobil olması nedeni ile de Türkiye genelinde ayrıca dikkat çekici bir araç modeli olarak dikkatleri çekiyor. Mercedes markasının C 250 serisi, ülkemiz genelinde de son derece popüler de diyebiliriz. Şimdi aracın teknik ve genel özelliklerine biraz daha yakından bakarak fikir edinme yoluna gidelim istiyoruz.

Mercedes C 250

1.8 Turbo Benzinli, Otomatik Şanzıman Performans Canavarı

Mercedes otomobillerin en önemli özelliklerinden birisi de ne olursa olsun araçlarında birbirine denk motor özellikleri kullanıyor olması. Yani araçta TORK kapasitesi yüksek ise BEYGİR kapasitesi de o denli yüksek oluyor. Böylelikle de aracın motor performansı emsallerine nazaran ciddi anlamda fark yaratıyor.

Turbo motoru ile birlikte bir aracın konforlu şekilde en iyi nasıl hızlanabileceğini sizlere sunan araçların başında geliyor diyebiliriz. Bununla birlikte 1.8 kapasiteli benzin yakıtlı bir araç. Çok yakar ancak çok çok iyi kaçar dediğimiz cinsten tam bir performans canavarı olarak da adından söz ettiriyor demek sanıyorum ki yanlış olmaz.

211 Beygir gücündeki bu canavar gibi motor aynı zamanda 1991 CC gücünde. Yani araç, sizlere aradığınız performansı her anlamda sunarak sınırları ciddi anlamda zorluyor. Gürcistan ikinci el araba fiyatları konusunda da şaşkına döneceksiniz.

Mercedes C 250 Gürcistan

Deri Koltuklar, Sunroof, Dokunmatik Radyo ve Dahası

Mercedes markası, ürettiği tüm araçlar için konfora fazlası ile önem veren ve teknolojik donanımları da dikkate alan markalardan. Mercedes C 250, 2014 modeli ile birlikte kaliteyi ciddi anlamda sizlere sunuyor. Deri koltuklar, masaj özelliği ve ısıtma teknolojisi ile birlikte her anlamda mükemmel.

Yaz aylarında özellikle ülkemizde Sunroof, mükemmel seçenekleri yine sizlere sunma yoluna gidiyor. Sunroof elektronik kontrol sistemli olduğundan dolayı ayrıca harika bir seçenek. Android işletim sistemine sahip ve aracın birçok noktasını yönetebildiğiniz dokunmatik radyo da fark yaratıyor. Bununla birlikte dijital kliması ve elektronik kilometre göstergesi de harika seçenekler anlamına geliyor.

Kaza, Darbe ve Değişen Bulunmuyor

İkinci el olarak satılan bu harika otomobil herhangi bir şekilde kaza, darbe ya da değişen durumu söz konusu değildir. Dolayısı ile aracı sonuna kadar güvenerek alma şansına sahip olabileceksiniz. Gürcistan ikinci el araba modelleri konusunda sitemiz en iyi imkanları sizlere sunma yoluna gidiyor. Her anlamda kalite içeren bu aracın fiyatını duyduğunuzda da ciddi anlamda şok olacaksınız. Hemen fiyata geçelim.

2014 Mercedes C 250 Coupe – 1.8 Turbo Benzinli Otomatik Gürcistan İkinci El Fiyatı

Her zaman olduğu gibi yine bu otomobili Türkiye fiyatı ile kıyaslama yoluna gideceğiz. Gri renkte ki bu ilgi çekici araç, sizleri kendisine hayran bırakacak bir kaliteye sahip. Şimdi Türkiye ile Gürcistan fiyatları üzerinde bir kıyaslama yapma yoluna gidelim.

Bu aracı Türkiye ikinci el otomobil piyasasında alacağınızı düşünelim. Sorunsuz ve yine kazasız boyasız olan bu aracı almak isterseniz 210.000 TL dolaylarında bir rakam ödemeniz gerekiyor. 6 ayda bir vergisi de bunun ekstrası tabi ki.

Bu harika otomobili Gürcistan pazarından almak istediğinizde ise 18.000 Dolar gibi bir rakam ödemeniz gerekiyor. Ülkemiz para biriminde ise bu 107.000 TL olarak karşımıza çıkıyor. Yani aracın fiyatında ülkemiz pazarına göre yarı yarıya bir fiyat farkı söz konusudur.

MERCEDES C 250 COUPE – 1.8 TURBO BENZİN OTOMATİK TEKNİK ÖZELLİKLERİ

⭕OTOMATİK ŞANZIMAN
⭕1.8 BENZİN ve  TURBO MOTOR
⭕ORİJİNAL MERCEDES ORİJİNAL DOKUNMATİK RADYO, DİJİTAL KLİMA, MASAJLI DERİ SPORTİF KOLTUK
⭕MERCEDES ADAPTİF LED XENON FAR SİSTEMİ
⭕PANORAMİK KARARTMALI CAM TAVAN
HIZ SABİTLEME VE PARK SENSÖRÜ, YAĞMUR SENSÖRÜ, FAR SENSÖRÜ
⭕AYARLANABİLİR ÇOK YÖNLÜ DERİ DİREKSİYON
⭕ORİJİNAL ÇELİK JANT
HASAR KAYDI YOK, BOYA YOK, DEĞİŞEN YOK

MERCEDES C 250 COUPE – 1.8 TURBO BENZİN OTOMATİK GÜRCİSTAN’DAN NASIL ALINIR?

📍 

KIMLIK YADA PASAPORT ILE GELEBILIRSINIZ
📍 BATUM VE TIFLISTEN KARSILIYORUZ
📍 TÜRK VATANDASLARI YURT DISINDA YAŞAYANLAR VE EMEKLILER YARARLANABILIR
📍 BIZIM SATISLARIMIZ SADECE OTURUM ALINARAK YAPILIR
📍 TURKIYEDE IKI SENE BOYUNCA VERGİ MUAYENE BANDROL PUL ODEMEDEN TRAFIK SGORTASI ILE KULLANABILIRSINIZ
📍 GELDIGINIZ ZAMAN ARAC KONTROL EDILIR EXPERT YAPILIR VE SATIS YAPILIR
📍 HERSEY RESMİ OLARAK YAPILMAKTADIR
📍 ISLEMLER MAKSIMUM IKI GÜN TUTAR


Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?